Soba    Porezen

blog1

Soba Porezen pa nudi bivanje trem osebam in ima tri enojne postelje. Vse sobe imajo skupno kopalnico z WC-jem, tušem, sušilcem za lase in pralnim strojem. V spodnjih prostorih je gostinski lokal s picerijo in domačimi dobrotami, v poletni sezoni je v sobah na voljo sveže sadje. Bivanje je družinam prijazno. Lokacija je zelo primerna za prehodne goste, kolesarje, padalce, ribiče, družine, posameznike ter primerno izhodišče za pohodnike in ljubitelje vodnih športov.

Soba    Bača

blog1

Soba Bača nudi bivanje štirim osebam. Ima eno zakonsko posteljo in pograd. Vse sobe imajo skupno kopalnico z WC-jem, tušem, sušilcem za lase in pralnim strojem. V spodnjih prostorih je gostinski lokal s picerijo in domačimi dobrotami, v poletni sezoni je v sobah na voljo sveže sadje. Bivanje je družinam prijazno. Lokacija je zelo primerna za prehodne goste, kolesarje, padalce, ribiče, družine, posameznike ter primerno izhodišče za pohodnike in ljubitelje vodnih športov.

Soba    Kojca

blog1

Soba Kojca pa nudi bivanje dvema osebam in ima dve enojni postelji. Vse sobe imajo skupno kopalnico z WC-jem, tušem, sušilcem za lase in pralnim strojem. V spodnjih prostorih je gostinski lokal s picerijo in domačimi dobrotami, v poletni sezoni je v sobah na voljo sveže sadje. Bivanje je družinam prijazno. Lokacija je zelo primerna za prehodne goste, kolesarje, padalce, ribiče, družine, posameznike ter primerno izhodišče za pohodnike in ljubitelje vodnih športov.

Koristne Povezave

FACEBOOK

Knjiga Vtisov